openblu.com bluvision.eu modulaky.cz

Celoroční mobilheimy nahradí rodinné bydlení

1. 3. 2020
Celoroční mobilheimy nahradí rodinné bydlení

Nyní je ale potřeba k nim přidat ještě dalšího konkurenta, a tím je mobilheim. Nejedná se o žádnou chatku, kterou si postavíte na louce u rybníka - naše celoroční mobilheimy jsou plně uzpůsobeny i k rodinnému celoročnímu bydlení.

Pokud chcete stavět dům, ještě před pár lety byste se rozhodovali mezi dvěma typy - klasickým zděným domem nebo dřevostavbou. Nyní je ale potřeba k nim přidat ještě dalšího konkurenta, a tím je mobilheim. Nejedná se o žádnou chatku, kterou si postavíte na louce u rybníka - naše celoroční mobilheimy jsou plně uzpůsobeny i k rodinnému celoročnímu bydlení.

Celoroční i rekreační mobilheimy

Samozřejmě také záleží na tom, jaký mobilheim si vyberete. V naší nabídce najdete celoroční i rekreační mobilheimy. Některé mají dokonce i terasu. Velikostí jsou naprosto srovnatelné s bytem nebo menším domem.

Chci vidět katalog mobilheimů

Co je vlastně mobilheim?

Mobilheim, neboli mobilní dům, je vlastně dům na kolečkách. Ovšem nenechte se mýlit, nejedná se o žádnou náhražku, ale pohodlnou a snadno dostupnou alternativou celoročního bydlení. Kromě plnohodnotného či rekreačnímu bydlení ho lze využívat také ke komerčnímu použití jako jsou prodejní stánky, sklady, kanceláře nebo ubytovny.

Rozdíl v podvozku a v kolaudaci celoročního mobilheimu

V podstatě největší rozdílem mezi domem a celoročním mobilheimem je to, že mobilheim má podvozek se speciálními koly a tažné zařízení připojitelné za osobní automobil.

Jelikož není pevnou součástí pozemku, odpadá nutnost kolaudace. Ovšem napojení na inženýrské sítě je nutné.

Nové mobilheimy

Všechny naše mobilheimy jsou nové a standardně vybavené. Co vše je součástí vybavení najdete přímo u každého domu. Zajišťujeme také financování.
U každého mobilheimu si můžete nechat spočítat splátku.

Rychlost a nižší cena nového mobilheimu

Oproti běžnému domu je pořizovací cena nového mobilheimu podstatně nižší. Rovněž je jeho pořízení mnohem legislativně jednodušší, protože mobilheim je kategorizován jako vozidlo pro volný čas a tím podléhá pouze ohlašovací povinnosti.

Máte dotazy? Nebo chcete vědět více?

Zaujaly vás nové mobilheimy a chtěli byste se o nich dozvědět více? Nebo jste se rozhodli pro pořízení našeho mobilheimu a chcete vědět co dál? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4
US