openblu.com bluvision.eu modulaky.cz

Mobilní domy Hradec Králové

18. 1. 2022
Mobilní domy Hradec Králové

Ať už jste z Hradce Králové, Prahy nebo Ostravy, pořiďte si s Bluvision nové kvalitní bydlení rychle a za výhodnou cenu.

Když jedna prohlídka mobilního domu nahradí tisíce slov

Můžete se na našich stránkách dočíst, že nabízíme širokou nabídku mobilních domů značky LARK, že jsou domy důmyslně avšak moderně a elegantně vybavené, že s vámi navrhneme a následně připravíme vysněný mobilní dům na míru, že s námi ušetříte mnoho starostí a především financí… A mohli bychom pokračovat.

Zážitek u nás vám dá mnohem více

Víme, že když se u nás zastavíte a prohlídnete si mobilní domy na vlastní oči, dotknete se použitých materiálů, vyzkoušíte odhlučnění, prohlédnete si krásně zařízené prostory a osobně zažijete pohodu a klid mobilního domu, dozvíte se daleko víc. Proto neváhejte a co nejdříve nás navštivte v Doudlebách nad Orlicí nedaleko Hradce Králové, kde bude první  vzorový dům k dispozici od konce března 2022. Pokud to k nám máte daleko, zavolejte a rádi vám vše důležité sdělíme po telefonu. Ale jestli je to jen trochu možné, naplánujete si k nám cestu a poznejte kouzlo mobilního bydlení na vlastní kůži.

Kudy k nám?

Pomůžeme vám vyřešit financování mobilního domu

Pořizovací cena mobilního domu je daleko nižší, než když stavíte dům či pořizujete byt. Pokud vám však vaše finance nestačí nebo nechcete jít na svém účtu takříkajíc až na dno, můžete své nové bydlení postupně splácet. Spolupracujeme s týmem nezávislých úvěrových specialistů, kteří vám vytvoří nabídku hypotéky nebo úvěru na míru vašim možnostem a potřebám.

Nezávazně spočítat splátku

Mobilní dům je plnohodnotným bydlením

Ať už hledáte malou chatu na víkendy, nebo potřebujete rychle vyřešit celoroční bydlení pro čtyřčlennou rodinu, mobilní dům vám lehce vyřeší vaše potřeby a požadavky. Celý interiér je vybavený rozvody vody a elektriky, v ceně je osvětlení, podlahy, integrovaný nábytek i bytové doplňky, a to vše podle vámi vybraných barev ze vzorníku. V případě potřeby rozšíření můžete své bydlení doplnit o saunu, wellness či další místnosti. U domů určených pro celoroční bydlení je pod fasádou zateplení. Mobilní domy jsou velmi variabilní a díky své flexibilitě se vám lehce přizpůsobí.

Máte otázky? Rádi vám je zodpovíme. Neváhejte nás kontaktovat.

4
CZ