openblu.com bluvision.eu modulaky.cz

Modulární dřevostavby splní vaše sny o bydlení

26. 5. 2022
Modulární dřevostavby splní vaše sny o bydlení

Jsou krásné na pohled, útulné uvnitř, s výbornými technickými vlastnostmi, rychlou realizací, a navíc za neodolatelnou cenu. Modulární dřevostavby si nacházející stále více a více příznivců, kteří touží po vlastním stylovém bydlení, neotřelém ateliéru či moderní kanceláři.

Modulární řešení popustí uzdu fantazii

Vybírat lze jak z předem připravené nabídky modulárních staveb, tak si můžete navrhnout svůj dům na míru svým snům. Navíc je tento typ staveb, podobně jako mobilní domy a obytné kontejnery, maximálně flexibilní – pokud po čase zjistíte, že potřebujete další místnosti, není problém stávající dřevostavbu rozšířit do výšky či do šířky.

7 důvodů, proč jsou modulární dřevostavby tak oblíbené

  • Řešení na klíč a bez starostí
  • Výhodná pořizovací cena
  • Rychlá realizace
  • Variabilní řešení na míru
  • Možnost financování přes úvěr
  • Ideální řešení pro rodinný dům, kancelář i ateliér


Chci připravit projekt na míru

Co je dobré vědět, než si modulovou dřevostavbu pořídíte

Oproti klasické dřevostavbě je modulové řešení rychlejší, protože vzniká předem a na místo montáže je dovezen již hotový domek. Konstrukce modulové dřevostavby je velmi pevná, protože musí zvládnout transport, umístění jeřábem a je možné ji umístit i do svahu. Osazení stavby je možné na zemní vruty, betonové patky i železobetonové pásy – vhodné řešení s vámi zkonzultujeme a o veškeré stavební práce se postaráme.

Povolení, zasíťování a úřadování

Pro umístění modulární dřevostavby je vždy potřeba navštívit příslušný stavební úřad a na místě zkonzultovat potřebná povolení. Legislativa podmínky pro modulární stavbu upravuje pouze doporučením, proto rozhodnutí vždy záleží na konkrétním úředníkovi a stavebním úřadu.

Zasíťování budovy a zapojení přípojek si řeší majitel, ale i v této oblasti vám rádi budeme nápomocni.

Nezávazně poptat cenu 

Vzorové dřevostavby plné inspirace

Neváhejte nás navštívit a prohlídnout si vystavené mobilní domy a modulární dřevostavby na vlastní oči. Sídlíme v Doudlebech nad Orlicí mezi Hradcem Králové a Žamberkem. Rádi vám ukážeme použité materiály i vybavením interiéru a v neposlední řadě vás seznámíme s celým procesem realizace.

Kontaktujte nás, rádi vám splníme sen o vlastním bydlení.

4
CZ