openblu.com bluvision.eu modulaky.cz

Úsporné domy frčí

30. 9. 2022
Úsporné domy frčí

Úsporné domy jsou nyní jedničkou mezi stavbami. Nabízí spoustu výhod, které opravdu oceníte. Pokud rozmýšlíte, jaký domek postavit, potom je ten úsporný jasnou volbou. Obzvláště v dnešní době zdražení energií se vám každá vrácená koruna, kterou lze pomocí chytré stavby získat, bude hodit. Úsporné domy frčí, o tom žádná, tak proč byste vy zůstávali pozadu?

Zdražení energií se nemusíte obávat

Pokud se rozhodnete pro nový zateplený úsporný dům, nemusíte se zdražení energií obávat. Zvažte i vy, zda si stále stoupající výdaje za vytápění nežádají nový zateplený dům se všemi vychytávkami, jež vám moderní technologie nabízí. A to vše s ohledem k životnímu prostředí, na němž nám všem záleží. Nebojte se vyměnit svůj nevyhovující dům za nový, nízkoenergetický. Odpadne vám tím spousta starostí s jeho údržbou a ušetříte i spoustu peněz při jeho provozu. Nehledě na to, že opravy starších domů vás vyjdou kolikrát mnohokrát dráž, než když si pořídíte nízkoenergetický dům, u kterého se zdražení energií nemusíte obávat.

Úsporné domy a jejich výhody

Slýcháte v poslední době často o úsporných domech a jejich výhodách? Potom určitě pátráte po tom, v čem že to ty jejich předností spočívají. Jedná se především o tyto plusy:

  • šetří náklady za energie, a to významně
  • vydrží díky moderním technologiím roky bez žádných nutných oprav
  • odpadne vám spousta starostí s rekonstrukcemi všemožných druhů
  • berou významný ohled na životní prostředí


Úsporné domy a jejich výhody jsou jasnou volnou i pro ty nejnáročnější zákazníky.

Zdražení energií může být výzvou

Přemýšlíte už delší dobu o výměně nebo výstavbě nového domova? Není na co čekat! Úsporné stavby vám mohou začít šetřit finance v podstatě ihned po jejich pořízení. Vedle energetických výdajů totiž starší stavby vyžadují neustálé výdaje. Domy starších ročníků si žádají údržbu a obnovu. Nasypete tak do domu spoustu peněz, které však ve výsledku nikde nejsou vidět. I proto pro vás zdražení energií může být výzvou k uskutečnění velké změny v podobě nového úsporného domu.

Výhodné úsporné modulární domy

Neváhejte s pořízením úsporného domu! Pro někoho je to nejefektivnějším řešením, jak se vypořádat s energetickou krizí, jejíž konec je zatím v nedohlednu. Vždyť nový úsporný dům vám dle studií může ušetřit až desítky tisíc korun ročně! Bojíte se, že počáteční investice budou příliš vysoké? Výhodné úsporné modulové domy vás svými pořizovacími náklady mile překvapí! Rozhodně si však pod tímto pojmem nepředstavujte plastové domky, které se hýbou při každém kroku. V dnešní době dokážeme postavit takové mobilní, modulární či kontejnerové domy, které se směle ve všem vyrovnají těm zděným. A pokud se jedná o starší ročníky zděných staveb, tak je ještě převálcují, a to především v jejích možnému nízkoenergetickému řešení.

Nahlédněte do našeho vzorového domu 

4
CZ