openblu.com bluvision.eu modulaky.cz

Zateplené modulární domy

31. 3. 2022
Zateplené modulární domy

Mít nový dům na míru a bydlet do několika týdnů? Nelekejte se, to není utopie, ale šance na vlastní bydlení za rozumnou cenu. Zateplené modulární domy nabízejí celoroční bydlení, které je o mnoho levnější než pořízení bytu či zděného domu. A výhod je daleko více.

Proč jsou modulární domy tak levné a oblíbené?

Důvodů je několik. Nejvíce stavbu domu zdražují stavební práce a materiál. V případě modulárních domů odpadají téměř všechny stavební profese – celý systém je vytvořen na bázi stavebnicového systému, který se v různých obměnách využívá u všech modulárních domů, proto je zde velká úspora času a financí. Další nemalou položkou u zděných domů je práce architekta, projekční část stavby a v neposlední řadě vytvoření základové desky, i tyto částky s modulárním domem ušetříte, protože celý dům s vámi naplánujeme a základová deska není potřeba, protože stačí usazení domu vyřešit zemními vruty.

Prohlédnout katalog domů

Modulární domy jsou zateplené a splňují předpisy

Pokud plánujete pořízení modulárního domu a chcete jej využívat k celoročnímu bydlení, velmi důležitým parametrem je při rozhodování tzv. Energetický štítek (Průkaz energetické náročnosti budov = PENB). V něm naleznete spočítané tepelné ztráty domu a jeho nároky na vytápění, které se odvíjejí od zateplení. Ze štítku také zjistíte, zda dům splňuje předpisy a je vhodný k celoročnímu bydlení. Pokud by bylo zateplení nedostatečné, objeví se vlhkost a s tím spojené problémy s plísní.
Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám o zateplení našich modulárních domů řekneme více.

Poslat dotaz

Celoroční bydlení na míru vašim snům

Celoroční modulární domy jsou ideální pro mladé rodiny, co se chtějí osamostatnit a nezadlužit se na mnoho dalších let. Mezi naše klienty patří i starší manželské páry, které omrzelo bydlení na sídlišti a přejí si prožít důchod v klidu přírody. Co potřebujete, je jen pozemek, kam modulární dům umístíme. Předejte nám vaše představy o novém bydlení a již za několik týdnů můžete bydlet ve svém novém domově zařazeném na klíč s veškerým vybavením.

Pomůžeme vám s financováním

Dlouhodobě spolupracujeme s týmem nezávislých úvěrových specialistů, kteří vám ochotně připraví individuální nabídku na míru. Nechte si nezávazně spočítat financování nového domu.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám zodpovíme všechny dotazy a pomůžeme vám na cestě k vlastnímu bydlení snů.

4
CZ