openblu.com bluvision.eu modulaky.cz

Náš prodej mobilních domů vám vyřeší mnoho starostí

30. 11. 2021
Náš prodej mobilních domů vám vyřeší mnoho starostí

Sníte o vlastním bydlení, ale odrazuje vás vysoká cena? Chcete mít vlastní dům se zahrádkou, ale nechcete čekat řadu měsíců či let, než bude hotový? Potřebujete své vlastní zázemí, ale zároveň se kvůli práci nechcete vázat na jedno místo? Přejete si rodinnou chalupu? Nebo chcete rozjet nové podnikání? Prodej mobilních domů vyřeší snadno a rychle všechny uvedené otazníky. Máme pro vás jednoduché řešení.

Peníze až na prvním místě aneb mobilní domy jsou výhodné

Zatímco ceny nemovitostí neustále stoupají a pro mnoho lidí se stávají nedosažitelným snem, mobilní domy lze pořídit za zlomek ceny. Díky kreativnímu řešení získáte modulový dům na míru, do několika týdnů a za cenu, pro kterou se nemusíte na dalších 30 let zadlužit. V případě zájmu vám pomůžeme i s financováním.

Chci si vybrat dům

Jak lze mobilní domy využít?

  • Rodinný dům s celoročním využitím
  • Letní byt či chata na víkendy
  • Pořízení vlastních prostorů pro podnikání – kanceláře i dílny
  • Hobby chatka – ať už jde o posilovnu, hernu či šicí koutek
  • Další moduly lze využít jako wellness či saunu
  • Jiné podnikatelské záměry – například vytvoření ubytovacích míst


Mobilní dům na míru vašim potřebám

Záleží jen na vás, co si vyberete – zda chcete elegantní minimalistické bydlení, nebo jestli toužíte po více prostoru, s několika ložnicemi, saunou a terasou či sníte o dvoupodlažním domu. Máme pro vás připravené jak oblíbené katalogové mobilní domy, tak modulární stavby na míru.

Poslat dotaz

Jste dva a budete čtyři?

Žádný problém. Prodej mobilních domů počítá i s touto variantou. V základu si můžete pořídit 2+1 a časem tento základ rozšířit o další pokoje. Řešení je flexibilní a snadno se přizpůsobí vašim aktuálním potřebám.

S námi se sen o vlastním bydlení mění ve skutečnost

Pomůžeme vám při sestavování vašich přání, přidáme naše praktické zkušenosti a postaráme se o realizaci. Poradíme vám s legislativou i řešením inženýrských sítí. Na vás pak už jen je, vytvořit z modulového domu ten pravý domov.

Zajímá vás více? Neváhejte nás kontaktovat.

4
US